Voor de verhuur van klassieke Volkswagenbusjes

VW Spijlbushuren

Voor de verhuur van klassieke Volkswagenbusjes

Voor een roadtrip op een retro manier, voor een vriendenuitje met een klassieke auto of voor het meest romantische trouwvervoer. Een retro Volskwagenbusje huren doet u natuurlijk bij VW Spijlbushuren. Al een aantal jaren verhuren wij diverse oldtimers voor mensen door heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Volkswagen camperbus, maar ook aan een VW kever cabriolet. Bij VW Spijlbushuren is het allemaal mogelijk. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van onze oldtimers? Neem dan gerust contact op met VW Spijlbushuren.

Huur een VW busje bij VW Spijlbushuren

Altijd al op een klassieke manier u en uw gezelschap willen vervoeren? Dan biedt VW Spijlbushuren hier de ideale gelegenheid voor. Zo komt u op de meest originele manier van A naar B! Voor zowel kamperen, bedrijfspromotie, trouwdag als gewoon zorgeloos een dagje toeren op een retro manier, heeft VW Spijlbushuren de oplossing voor handen. Wij dragen er graag zorg voor en hebben genoeg opties binnen ons assortiment.

Wat zijn de mogelijkheden bij VW Spijlbushuren

Binnen het assortiment van VW Spijlbushuren hebben wij onder andere de volgende vervoersmiddelen tot onze beschikking:

• Klassieke VW T2 Cherry Blossom camperbus;

• VW spijlbus T1 Baby Blue;

• VW kever cabriolet Ivory;

• VW personenbus T2 Crème Cappuccino;

• VW panoramabus T2 Ocean Blue;

• VW Camper Copper.

Onze klassieke Volkswagenbusjes en auto’s zijn te huur vanaf één dag, met uitzondering van de klassieke VW camperbus. Deze kunt u huren vanaf één nacht, waarbij u deze dus voor twee dagen van ons huurt. Wilt u meer weten over een van onze klassieke vervoersmiddelen? Dan kunt u het beste contact opnemen met VW Spijlbushuren, dat gevestigd is in Hillegom.

Wilt u graag een van onze klassieke Volkswagens huren?

Dan kunt u reserveren via onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij VW Spijlbushuren om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd op de Marconistraat 28 in Hillegom. Kom gerust bij ons langs!