Het juiste adres voor het huren van klassieke volkswagenbusjes in Haarlem en omstreken!

Of u nu een dagje weg gaat met vrienden en een klassieke auto wilt huren of uw roadtrip op een klassieke manier wilt beleven, het huren van een retro Volkswagen bij VW Spijlbushuren is een aanrader! Sinds een aantal jaar kunt u bij ons terecht voor het huren van diverse oldtimers. U kunt denken aan een oude Volkswagen bus, maar ook aan een VW spijlbus of VW camper. Voor alle beschikbare oldtimers of VW busjes kunt u contact opnemen met VW Spijlbushuren, hét adres voor de verhuur van klassieke VW busjes in Haarlem en omstreken.

Unieke en klassieke Volkswagen huren

Het is weer eens een ander vervoersmiddel dan de auto’s van tegenwoordig. Met de VW busjes van VW Spijlbushuren brengt u uzelf en uw reisgenoten op een retro manier van A naar B! Of u nu gaat kamperen, uw bedrijf wilt promoten, zorgeloos een dagje wilt toeren op een klassieke manier of op zoek bent naar een Volkswagen trouwauto, VW Spijlbushuren draagt er graag zorg voor. Er zijn genoeg mogelijkheden binnen ons assortiment om het VW busje van uw dromen te huren, om zo van Haarlem naar de gewenste plaats van bestemming te rijden!

Wat zijn de mogelijkheden bij VW Spijlbushuren?

Binnen het assortiment van VW Spijlbushuren behoren onder andere de volgende vervoersmiddelen: • Klassieke VW T2 Cherry Blossom camperbus; • VW spijlbus T1 Baby Blue; • VW kever cabriolet Ivory; • VW personenbus T2 Crème Cappuccino; • VW panoramabus T2 Ocean Blue; • VW Camper Copper. Onze klassieke Volkswagens zijn te huur vanaf één dag, met uitzondering van de klassieke VW camperbus. Deze kunt u huren vanaf één nacht. Wilt u meer weten over een van onze klassieke vervoersmiddelen? Dan kunt u in de wijde omgeving van Haarlem het beste contact opnemen met VW Spijlbushuren. Reserveer

Wilt u graag een van onze klassieke Volkswagens huren?

Dan kunt u reserveren via onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij VW Spijlbushuren om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd in Hillegom, nabij Haarlem. Kom gerust bij ons langs!