Verhuur van retro volkswagenbusjes

Er zijn vele redenen om een klassieke Volkswagenbus te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezellig dagje met vrienden, maar ook aan een roadtrip of zelfs een bruiloft! VW Spijlbushuren verhuurt al jarenlang diverse oldtimers door heel Nederland heen. Wij hebben de beschikking over een breed assortiment aan VW busjes. Van VW camperbus tot VW kever cabriolet, bij VW Spijlbushuren is het allemaal mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met VW Spijlbushuren.

VW Spijlbushuren verhuurt diverse VW busjes

Wanneer u een VW busje huurt, bent u verzekerd van vervoer op een van de meest originele manieren. Zelfs de klassieke VW camperbus hebben wij in ons assortiment, zodat u zelfs op deze retro wijze kunt overnachten in onze VW camperbus! VW Spijlbushuren heeft ook voor u een prachtig vervoersmiddel klaar staan, welke u kunt huren. Er zijn vele opties beschikbaar, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de diverse VW busjes.

Wat zijn de mogelijkheden bij VW Spijlbushuren

VW Spijlbushuren heeft een aantal oldtimers tot zijn beschikking. Zo verhuren wij onder andere de volgende vervoersmiddelen van Volkswagen:

• Klassieke VW T2 Cherry Blossom camperbus;

• VW spijlbus T1 Baby Blue;

• VW kever cabriolet Ivory;

• VW personenbus T2 Crème Cappuccino;

• VW panoramabus T2 Ocean Blue;• VW Camper Copper.

Onze VW camperbus kunt u enkel huren voor één nacht, waarbij u deze dus direct voor twee dagen afneemt. De overige vervoersmiddelen kunt u al huren vanaf één dag! Wilt u meer weten over de ins en outs van onze VW busjes, VW kever cabriolet of VW camperbus, dan kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen. Tevens kunt u bij VW Spijlbushuren langskomen, wij zijn gevestigd in Hillegom.

Wilt u graag een van onze klassieke Volkswagens huren?

Dan kunt u reserveren via onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij VW Spijlbushuren om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd op de Marconistraat 28 in Hillegom. Kom gerust bij ons langs!