Het adres wanneer je klassieke Volkswagenbusjes wilt huren

Altijd al een roadtrip willen maken op retro-achtige wijze? Een entree maken op je bruiloft waar niemand op rekent? Of gewoon om een dagje lekker te toeren met vrienden? Er zijn vele redenen waarom het huren van een klassiek Volkswagenbusje helemaal het einde is. Bij VW Spijlbushuren kun je eenvoudig een breed scala aan retro Volkswagenbusjes huren. Van VW camperbus tot VW kever cabriolet, bij VW Spijlbushuren hebben wij het allemaal tot onze beschikking. Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met VW Spijlbushuren!

VW busjes verhuur door heel Nederland

Kiest u voor VW Spijlbushuren, dan bent u verzekerd van het feit dat u een klassiek Volkswagen vervoersmiddel huurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de VW camperbus, waarin het mogelijk is om te overnachten tijdens de vintage roadtrip. Wij hebben diverse oldtimers voor u klaar staan, waarmee u door heel Nederland kunt toeren. Wilt u specifieke informatie hebben over een van onze oldtimers of wilt u er eentje boeken voor een bepaalde periode? Neem dan vrijblijvend contact op met VW Spijlbushuren.

Welke mogelijkheden biedt VW Spijlbushuren?

 VW Spijlbushuren heeft een aantal oldtimers tot zijn beschikking. Zo verhuren wij onder andere de volgende vervoersmiddelen van Volkswagen:

• Klassieke VW T2 Cherry Blossom camperbus;

• VW spijlbus T1 Baby Blue;

• VW kever cabriolet Ivory;

• VW personenbus T2 Crème Cappuccino;

• VW panoramabus T2 Ocean Blue;

• VW Camper Copper.

Kiest u voor de VW camperbus, dan dient u deze af te nemen voor minimaal één nacht. Onze overige vervoersmiddelen kunt u huren vanaf één dag. Onze VW busjes en kever krijgt u altijd met een volle tank mee, maar verwachten wij ook weer terug met een volle tank. U kunt bij ons langskomen in Hillegom om ons assortiment te aanschouwen, maar telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook.

Wilt u graag een van onze klassieke Volkswagens huren?

Dan kunt u reserveren via onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij VW Spijlbushuren om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gevestigd op de Marconistraat 28 in Hillegom. Kom gerust bij ons langs!